-->

New Fashion Trend

Apparel Following mode | Choosing clothes Good | Caring for Clothes

Jan 6, 2013

İnce Topuklu Süet Çizme Modelleri

Kadınlar her daim zarif ve ince görünmekten hoşlanırlar. Bu görüntülerini korumak içinde ellerinden gelen her şeyi yaparlar. Bazen bu şık ve zarif görüntüyü yakalamak yada korumak çok ta kolay değildir. Bunun için sıkıntılı dakikalar yada saatler geçirilebilir ama sonuçlar her zaman için katlanmaya değerdir. Örneğin ayakkabılar botlar yada çizmeler kadın erkek herkesin her daim giymek zorunda olduğu şeylerdir. Erkekler bu konuda biraz daha rahattır tabi ki ama bayanları en çok zorlayan konulardan birdir. Kadınlar için çizmeler çok önemlidir. Çizmeler deriden yada süetten yapılan çizmeler olarak değerlendirilebilir. Deri çizmeler kullanım açısından biraz daha rahattır leke kir tutmaz sudan ıslanmaz yada etkilenmez yağmur çamur her daim giyilebilen çizmelerdir. Ama süet çizmeler deriler kadar kullanımı rahat olmasa da çok rağbet gören çok tutulan ve çok giyilen çizmeler arasında yer alır. Çünkü süet çizmeler hatta ince topuklu süet çizmeler çok daha şık bir görüntü sergileyen renk açısından daha fazla renge sahip olduğu için daha fazla kıyafet ile uyum sağlayabilen çizmelerdir
İnce Topuklu Süet Çizme Modelleri
İnce topuklu çizmeleri kullanmak çok ta kolay değildir çünkü biraz yorucudur. Gençler bitmek bilmeyen enerjileri ile ince topuklu süet çizmeleri gayet rahat kullanmaktadır. Özel sektörde çalışan yada banka gibi sürekli göz önünde iş yapan bayanların dış görüntülerine çok dikkat etmeleri gerekir. Böyle işlerle uğraşan kadınların en çok tercih ettikleride ince topuklu süet çizmelerdir. Onlar için ince topuklu süet çizmelerin kullanımı rahattır çünkü dış ortamlarla çok ilgili değildirler bütün günü kapalı mekanlarda geçirdikleri için yağmur dolu kar onların çizmelerini etkilemez. Ayrıca iş yerine gelip giderken de değişik ayakkabı kullanabilmek gibi bir rahatlıkları da söz konusudur.Süet çizmelerdeki renkler deri çizmelerdeki renklerden daha fazladır.Siyah kahve camel yada bej renkler en çok tercih edilen renkler arasında yer alır ama bunun yanı sıra pembe bordo kırmızı yeşil mavi gibi değişik her renkte süet çizme bulabilme imkanınızda vardır.

Source : http://www.yenimoda.tv/ince-topuklu-suet-cizme-modelleri.html
Author Profile

About Bang Amad

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

0 Komentar İnce Topuklu Süet Çizme Modelleri

Post a Comment

Back To Top